Verdiplein 80-D

5049 NP Tilburg

€ 192.500 k.k.

Nieuw Onder optie
Sluiten

Reageren

Verdiplein 80-D
Tilburg


 
 

Op de hoek van het Verdiplein en de Componistenlaan staat een opvallend en krachtig appartementencomplex. Dit complex heeft 45 ruime appartementen die ontsloten worden middels portieken. In de afsluitbare, half verdiept aangelegde parkeerkelder bevindt zich uw eigen parkeerplaats. De ingang van de parkeerkelder bevindt zich aan de Componistenlaan die is ingericht als 30-km zone. In de kelder bevindt zich ook de eigen berging behorende bij het appartement. De parkeerplaatsen en bergingen in de kelder zijn zowel met de trap als lift bereikbaar.

De wijk Tilburg Noord kenmerkt zich door een ruim opgezette stedenbouwkundige structuur met een gevarieerde bebouwing. Er is veel openbaar groen en er zijn brede lanen. De wijk ligt gunstig t.o.v. de uitvalswegen. De verbindingen met het stadscentrum door middel van het openbaar vervoer zijn goed. Er is ook een fietsroute aanwezig. Naast de winkels op het Verdiplein, is er op loopafstand het winkelcentrum Wagnerplein, waar een diversiteit aan winkels is. Ook sporthal De Drieburcht en een openbare bibliotheek maken deel uit van het winkelcentrum. Tot slot is ook nabij het Verdiplein een park aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
De ingang is gelegen aan het Verdiplein. Alle appartementen worden ontsloten middels portieken. Zo bevinden zich per trappenhuis een lift en op elke verdieping maximaal 5 woningen, wat zorgt voor een overzichtelijke, geborgen entree naar de eigen woning. Het gebouw is dan ook goed toegankelijk en veilig voor de bewoners. Aan de voorzijde treft u het bellentableau, de videofooninstallatie en de opstelling van de brievenbussen aan.

2e Verdieping

Entree/hal
Vanuit de entree/ hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Hier treft u de meterkast, een garderobe nis en de toiletruimte aan. Tevens is hier de opstelling van de videofoon.

Toiletruimte
De toiletruimte is deels betegeld en deels afgewerkt met stucwerk wanden. Er is een staand toilet en een fonteintje aanwezig.

Woonkamer
De woonkamer is ruim en vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar en de open keuken direct toegankelijk.

Keuken
De open keuken is geplaatst in een lichte kleurstelling en met een moderne keukeninrichting. U treft hier diverse kastjes aan, een rvs spoelbak en diverse inbouwapparatuur. Bij de keuken is een handige provisiekast aanwezig.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het balkon middels een loopdeur bereikbaar. Vanuit dit balkon heeft u een heerlijk vrij uitzicht richting de Componistenlaan en Corellistraat.

Slaapkamers
De twee slaapkamers zijn aan de rustige zijde van het appartement gelegen. Deze kamers hebben een oppervlakte van
ca. 16 m² en ca. 8 m².

Badkamer
De badkamer is grotendeels betegeld en uitgerust met een ligbad voorzien van douchegelegenheid en een dubbel vaste wastafelmeubel. Ook is hier de aansluiting t.b.v. de wasmachine.

Bergkast
Het appartement heeft een eigen bergkast. Hier treft u de HR combiketel aan eveneens als de mechanische ventilatie met WTW-unit. Ook is hier een 2e wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden
* Servicekosten: ca. € 115,- per maand.
* Het appartement is grotendeels afgewerkt met spuitwerk wand- en plafondafwerking.
* Er is een gezamenlijke containerruimte bij de entree van het complex.
* Projectnotaris van toepassing.
* Enkel eigen bewoning toegestaan. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering.
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs € 192.500 k.k. Wat worden mijn maandlasten? Independer - experts in financieel inzicht
Aangeboden sinds 1 november 2019
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Inhoud 293 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 2

Energie

Energielabel B

VvE

Bijdrage € 115 per maand
Aangeboden door
Ringbaan Noord 165 Postbus 409 5000 AK Tilburg 013 - 583 35 40 infoverkoop@wonenbreburg.nl