Wethouder Vekemansstraat 14

5051 RZ Goirle

€ 215.000 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Wethouder Vekemansstraat 14
Goirle


 
 

Aan een rustige straat bieden wij u deze uitgebouwde hoekwoning aan. De woning is op de begane grond uitgebouwd ten behoeve van de keuken en badkamer. De woning dient gemoderniseerd te worden maar biedt kansen, zeker in relatie tot het perceel.

BEGANE GROND betonvloer, isolatieglas
Hal; vanuit de hal zijn de woonkamer en verdieping toegankelijk. Het trapbordes biedt tevens toegang aan de deels betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

Woonkamer; de L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en biedt toegang tot de kelderkast waar zich tevens de meterkast bevindt (4 groepen + aardlekschakelaar). Vanuit de woonkamer is een open verbinding naar de keuken in de aanbouw.

Keuken; in de aanbouw aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. De keuken heeft een oppervlakte van ruim 11 m² en is voorzien van een aanrecht met gootsteen en afzuigkap. Vanuit de keuken is ook de patio bereikbaar.

Badkamer; achter in de aanbouw bevindt zich de badkamer. Deze ruimte van bijna 9 m² is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

VERDIEPING 1 betonvloer, isolatieglas
Overloop; vanuit de overloop met vide zijn de slaapkamers toegankelijk. Aan de voorzijde is ook een bergruimte aanwezig.

Slaapkamers; de woning beschikt over drie slaapkamers. De twee grootste kamers van respectievelijk ca. 10 en ca. 7 m² beschikken ieder over een vaste kast. De derde kamer heeft een oppervlakte van ca. 5,5 m².

BUITEN patio en achtertuin
Patio; via de achterom is de patio bereikbaar. Deze plaats ligt tussen de woning en berging in en is volledig omsloten. De berging met aangrenzend de cv-ruimte van totaal bijna 10 m² bieden ruimte aan de cv-ketel Awb combiketel.

Tuin; momenteel loopt de brandgang (achterom naar de buren) direct achter de berging van de woning. Dit splitst het perceel op in 2 delen, namelijk het deel met de woning en patio en de achterliggende tuin. Eventueel is het bespreekbaar de achterom te verleggen waardoor de achtertuin meer bij de woning te betrekken valt.

De achtertuin biedt met een oppervlakte van ca. 175 m² namelijk nog een zeer ruime buitenruimte die naar wens is in te richten. De tuin is gelegen op het westen wat uiteraard erg gunstig is op zonnige dagen. In dit deel van de tuin staat een tweede berging van ruim 18 m².

KENMERKEN EN BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar 1948
• Perceel (geschat) ca. 297 m² (het perceel wordt nog in gemeten door het Kadaster, de oppervlakte kan afwijken)
• Inhoud woning ca. 353 m³
• Woonoppervlakte ca. 89 m²
• De woning is v.v. houten kunststof kozijnen met HR++ beglazing
• De kosten voor het inmeten van het perceel zijn voor rekening verkoper
• Er is een bouwkundig keuringsrapport aanwezig waarin ca. € 1.920,- aan noodzakelijke herstelkosten zijn begroot.

BIJZONDERE VOORWAARDEN
Beperking aansprakelijkheid verkoper:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk zelf heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen van casu quo gebreken aan de onroerende zaak welke hij niet kende doch waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij de onroerende zaak zelf feitelijk had gebruikt.

Antispeculatie beding:
Deze woning wordt verkocht onder de voorwaarde dat koper de woning enkel voor eigen bewoning gebruikt gedurende een periode van 3 jaar. Zulks wordt opgenomen middels een bepaling in de koopovereenkomst en in de akte van levering.

Asbest:
Het is mogelijk dat in de woning asbest aanwezig is. Ten tijde van de bouw casu quo renovatie van het verkochte was het normale praktijk asbesthoudende materialen te verwerken in o.a. (rook-)kanalen, dak(beschot), gevelpanelen en nabij verwarmings- en warmwatertoestellen. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in het verkochte.

Raad van Toezicht:
De koopovereenkomst kan zonder rechterlijke tussenkomst en zonder verdere kosten, door verkoper worden ontbonden indien deze geen toestemming van de Raad van Toezicht krijgt om het in de overeenkomst genoemde object te verkopen.

Notariskeuze:
Overdracht dient plaats te vinden bij een van de volgende notariskantoren: Smeets & Weijmer te Goirle, Inge Arts te Hilvarenbeek, Daamen de Kort van Tuijl te Rijen, Bolscher & Smits te Baarle Nassau of De Hair Vrijdag te Oisterwijk.

Overdracht

Vraagprijs € 215.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, eindwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1949

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 86 m²
Perceeloppervlakte 98 m²
Inhoud 221 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel C
Leystromen
Voor bezichtigingen en algemene vragen neem contact op met Leystromen

Meer informatie via

Van Bijsterveldt makelaars & Taxateurs
Kerkstraat 1a 5087 BP Diessen 013 - 544 72 72 info@vanbijsterveldt.nl

Voor inschrijven / bieden neem contact op met Van Bijsterveldt makelaars & Taxateurs