Sint Jansstraat 32

5051 RH Goirle

€ 257.500 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Sint Jansstraat 32
Goirle


 
 

Op loopafstand van het (winkel)centrum van Goirle ligt deze twee-onder-een-kapwoning met garage op een perceel van geschat ca. 290 m². De woning behoeft modernisering maar biedt mede door de breedte van het perceel mooie (uitbouw)kansen om hier een fantastische gezinswoning van te maken.

BEGANE GROND betonvloer, isolatieglas
Hal; de voordeur bevindt zich in de zijgevel van de woning van waaruit men de hal betreedt. De hal geeft vervolgens toegang tot de kelder en de woonkamer. In de kelder is tevens de meterkast opgenomen (4 groepen en aardlekschakelaar).

Woonkamer; de L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 27 m² en is afgewerkt met een laminaatvloer en granol en witte schroten wanden. De ramen zorgen voor een prettige lichtinval.

Keuken; in de uitbouw naast de woning bevindt zich de keuken met een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken is toegang tot de bijkeuken en achterliggende berging.

Bijkeuken en toilet; de bijkeuken voorziet in de opstelling van de cv-ketel (Intergas HR combiketel uit 2016) en de aansluiting voor de wasmachine. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een toilet met fonteintje.

Aanbouw; achter aan de woning is een houten aanbouw geplaatst bestaande uit twee ruimtes (bergingen).

VERDIEPING 1 houten vloer, isolatieglas
Overloop; vanuit de overloop zijn de slaapkamers en doucheruimte bereikbaar. Ook is hier een bergkast aanwezig en geeft een steile vaste trap toegang tot de bergzolder.

Doucheruimte; de volledig betegelde doucheruimte voorziet in een douche en een wastafel.

Slaapkamers; de woning beschikt over drie slaapkamers van respectievelijk ca. 10,3 m² en twee keer ca. 7,5 m².

VERDIEPING 2 houten vloer
Bergzolder; de tweede verdieping bestaat uit een bergzolder die beschikbaar is via een vaste trap. Een dakvenster zorgt voor daglicht toetreding.

BUITEN garage en bergingen
Voorzijde; de woning beschikt voor de aanbouw over een kleine voortuin met tevens de doorgang naar de achtertuin. De straat ligt in het centrum nabij centrumvoorzieningen zoals een speeltuin en de Hovel.

Achtertuin; de achtertuin is momenteel opgedeeld. Direct achter de woning is een kleine siertuin met achter de aanbouw terrastegels richting de berging. Het achterste deel van de tuin is middels een gedeeltelijke schutting en beplanting gescheiden van de siertuin en is grotendeels voorzien van een betonverharding.

Aan de achterzijde van het perceel is een achterom beschikbaar die uitkomt op het achterliggende parkeerterrein (gemeentegrond), bereikbaar vanuit de Doctor Ariënsstraat.

Bijgebouwen; op het perceel staan diverse bijgebouwen. Achter op het perceel is een (potentiële) garage gesitueerd. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 26 m². De garage komt eveneens uit op het achterliggende parkeerterrein.

Eveneens op het achterste deel van het perceel bevindt zich een berging uit betonnen schuttingdelen van ca. 8 m². Deze berging is voorzien van een asbestverdacht golfplaten dak.

Achter de woning is een houten berging met kleine overkapping aanwezig. De houten berging in twee delen is eenvoudig en heeft een oppervlakte van ca. 10 m².

KENMERKEN EN BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar ca. 1917
• Perceel ca. 290 m² (geschat, het perceel moet nog gemeten worden door het Kadaster. Afwijkingen in oppervlakte zijn mogelijk)
• Inhoud woning ca. 372 m³
• Woonoppervlakte ca. 91 m²
• Externe bergruimte ca. 47 m²
• De woning is rondom voorzien van isolatieglas
• Modernisering is noodzakelijk
• Er is een bouwkundig keuringsrapport aanwezig waarin ca. € 1.040,- aan noodzakelijke herstelkosten zijn begroot.

BIJZONDERE VOORWAARDEN
Beperking aansprakelijkheid verkoper:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk zelf heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen van casu quo gebreken aan de onroerende zaak welke hij niet kende doch waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij de onroerende zaak zelf feitelijk had gebruikt.

Antispeculatie beding:
Deze woning wordt verkocht onder de voorwaarde dat koper de woning enkel voor eigen bewoning gebruikt gedurende een periode van 3 jaar. Zulks wordt opgenomen middels een bepaling in de koopovereenkomst en in de akte van levering.

Asbest:
Het is mogelijk dat in de woning asbest aanwezig is. Asbestverdacht materiaal is ten minste maar niet uitsluitend aanwezig in de dakbedekking van de betonnen berging. Ten tijde van de bouw casu quo renovatie van het verkochte was het normale praktijk asbesthoudende materialen te verwerken in o.a. (rook-)kanalen, dak(beschot), gevelpanelen en nabij verwarmings- en warmwatertoestellen. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in het verkochte.

Raad van Toezicht:
De koopovereenkomst kan zonder rechterlijke tussenkomst en zonder verdere kosten, door verkoper worden ontbonden indien deze geen toestemming van de Raad van Toezicht krijgt om het in de overeenkomst genoemde object te verkopen.

Notariskeuze:
Overdracht dient plaats te vinden bij een van de volgende notariskantoren: Smeets & Weijmer te Goirle, Inge Arts te Hilvarenbeek, Daamen de Kort van Tuijl te Rijen, Bolscher & Smits te Baarle Nassau of De Hair Vrijdag te Oisterwijk.

Overdracht

Vraagprijs € 257.500 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1917

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Perceeloppervlakte 306 m²
Inhoud 372 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 4

Energie

Energielabel D
Leystromen
Voor bezichtigingen en algemene vragen neem contact op met Leystromen

Meer informatie via

Van Bijsterveldt makelaars & Taxateurs
Kerkstraat 1a 5087 BP Diessen 013 - 544 72 72 info@vanbijsterveldt.nl

Voor inschrijven / bieden neem contact op met Van Bijsterveldt makelaars & Taxateurs