Bernhardstraat 30

5121 XK Rijen

€ 290.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Bernhardstraat 30
Rijen


 
 

Deze 2-onder-1 kapwoning biedt u een ruime achtertuin met veel privacy, gelegen nabij het centrum van Rijen. De woning is gelegen op korte afstand van de dorpskern van Rijen, hier is een grote diversiteit aan winkels te vinden. In directe omgeving bevinden zich 2 basisscholen. Eveneens beschikt Rijen over een treinstation en is er een goede busverbinding met omliggende plaatsen.

Een unieke kans om uw droomwoning te realiseren! Deze woning is gelegen op een ruim perceel. Uitbouwen is dan ook geen enkel probleem, u heeft namelijk alle ruimte in uw achtertuin! Bij de woning bevinden zich 2 grote schuren. Een werkruimte aan huis is dus ook makkelijk te realiseren.

Indeling:
Begane grond:

U betreedt deze woning via de hal. Verder bevindt zich hier een apart toilet, meterkast, en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de dichte keuken, een andere deur in de hal geeft u toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een grote raampartij, welke voor veel lichtinval zorgt. De dichte keuken is gedateerd en heeft geen inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich in de keuken de opstelplaats voor de cv-ketel (Remeha 2011). Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de ruime achtertuin, welke volledig naar eigen wens is in te vullen. De achtertuin biedt u veel privacy en is tevens voorzien van 2 schuren met een totale oppervlakte van circa 25 m².

1e verdieping:

De overloop geeft u toegang tot 3 slaapkamers. De 2 grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De eenvoudige badkamer beschikt over een douche en wastafel. Eveneens bevindt zich op de overloop een vlizotrap naar de bergzolder.

Bijzonderheden:
- Unieke kans om uw droomwoning te realiseren.
- Gelegen op een ruim perceel van circa 302 m².
- Mogelijkheden tot uitbouwen van de woning.
- Ideale woning voor tuinliefhebber of een hobby/werkruimte aan huis.
- Bouwtechnisch inspectierapport is aanwezig, hierin worden directe herstelkosten ter grootte van €1025,- genoemd.
- Kopers kunnen voor het passeren van de akte tot levering kiezen uit één van de volgende notarissen:
Notariskantoor Bolscher & Smits te Baarle-Nassau, Notariskantoor Daamen te Rijen, Smeets & Weijmer Notarissen te Goirle, Notariskantoor De Hair te Oisterwijk of Notariskantoor Arts te Hilvarenbeek.


OPMERKINGEN
- Wanneer woningen ouder zijn dan 15 jaar bestaat er meer risico op gebreken aan de onroerende zaak. In de koopovereenkomst wordt een artikel opgenomen waarmee koper aanvaart bekend te zijn met de leeftijd van de woning.
Koper dient zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) de woning aan te passen aan de leeftijd van de woning.
- De koper is verplicht de woning minimaal 3 jaar zelf te bewonen. Gedurende die jaren mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen.
Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
- Wanneer de koper binnen 3 jaar na ondertekening van de akte van levering de onroerende zaak verkoopt, verhuurt of op andere wijze in gebruik geeft aan anderen, kan de verkoper een boete van 20 % van de koopsom opleggen.
- Wanneer er bij verkoper bekend is dat er asbest in de woning aanwezig is, wordt dit gemeld aan de koper. Bij woningen die voor 1994 gebouwd zijn, was het gebruikelijk asbesthoudend materiaal toe te passen in de bouw.
Wanneer koper de asbest wenst te verwijderen, zal dit moeten gebeuren volgens de wettelijke voorschriften en is dit voor rekening en risico van de koper.
- Verkoper heeft een informatieplicht met betrekking tot eventuele gebreken aan het object. Aangezien de verkoper het object niet zelf gebruikt/bewoond heeft, kunnen er gebreken aan het object zijn die de verkoper niet bekend zijn.
Het risico hiervan komt voor rekening van de koper.


U kunt deze woning volledig naar eigen smaak af werken. Bent u op zoek naar een leuke uitdaging? Kom dan gerust eens kijken!

Overdracht

Vraagprijs € 290.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²
Perceeloppervlakte 240 m²
Inhoud 274 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel F
Leystromen
Deze woning is van Leystromen. Voor bezichtigingen en overige informatie klik op de ‘Reageer op dit object’-knop hieronder.

Meer informatie via

Aad Kanters Garantiemakelaars
Monseigneur poelsstraat 9 5103 BD Dongen 0162 - 31 55 51 info@kanters.net