Baloeranstraat 79

3029 CE Rotterdam

€ 221.000 k.k.

Bijna verkocht Koopgarant
Sluiten

Reageren

Baloeranstraat 79
Rotterdam


 
 

Rotterdam - Schiemond

U KUNT ZICH TOT UITERLIJK DONDERDAG 15 SEPTEMBER 2022 TOT 09.00 UUR INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING.
Inschrijven kan alleen via de link of QR-Code in de brochure of op de website van de corporatie of Corpowonen. Zonder inschrijving via de link, loot u niet mee!

Koopsom van € 260.000,00 k.k. vóór € 221.000,00 k.k. (met terugkoopgarantie)!!

Kandidaten met de langste woonduur in een huurwoning óf een koopwoning van de corporatie met een terugkoopregeling en een passend inkomen, krijgen voorrang op deze KoopGarant-woning! Voorwaarde is wel dat de huur opgezegd wordt / de koopwoning terug wordt verkocht.’’


Goed onderhouden drie kamer appartement in de wijk Schiemond. De woning bevindt zich op korte afstand van de XXL shops, openbaar vervoer naar het centrum en de rondweg Rotterdam. Een berging is aanwezig in de achtertuin.

Begane grond:
Entree/hal met aan de rechterzijde het vernieuwd toilet met fonteintje. Het toilet is geheel betegeld en heeft inbouwspots.

De moderne badkamer heeft een grijsachtige look met bijbehorende design radiator en meubel. Aan faciliteiten aanwezig een extra brede inloop douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

De twee slaapkamers zijn verdeeld over voor-en achterzijde en dienen een nieuwe vloer bekleding te krijgen.
Slaapkamer aan de voorzijde heeft u toegang tot een balkon.
De ruime L-vormige woonkamer met inbouwkast heeft evenals het grotendeel van de woning een sfeervolle laminaatvloer.

De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (geen garantie) met onder andere een oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een elektrische kookplaat met afzuigkap. De keuken is afgewerkt met brede laden, hoge kasten en geeft toegang tot de achtertuin.

De achtertuin heeft een afmeting van circa 8 meter diep en uitlopend tot 4 meter en is gelegen op het Westen inhoudende de gehele middag en avond zon (indien aanwezig natuurlijk!)

Kenmerken:
Nette drie kamer appartement op begane grond.
Moderne keuken en badkamer aanwezig.
Heerlijke zonnige achtertuin op het Westen.
Begane grond woning.

Afmetingen:
Woonkamer totaal ca. 25 m²
Keuken totaal ca. 13 m²
Badkamer totaal ca. 5 m²
Slaapkamer 1 totaal ca. 12 m²
Slaapkamer 2 totaal ca. 10 m²
Tuin totaal ca. 32 m²

Bijzonderheden:
Maandelijkse VvE bijdrage totaal ca. € 87,42
Projectnotaris van toepassing
Koopgarant bepalingen van toepassing

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Deze woning wordt gepubliceerd met een deadline tot wanneer u zich bij interesse kunt aanmelden, daarna kijken we of er geïnteresseerden met voorrang zijn. Is dit niet het geval dan wordt er geloot. U leest meer over onze voorrangsregeling in de brochure.
AANMELDEN KAN ALLEEN VIA DE LINK OP DEZE WEBSITE of via de link die u in de brochure vindt.

Bijzonderheden:
• Voorrangsregeling van toepassing voor huurders van Woonbron of eigenaren van een woning met een terugkoopregeling met Woonbron..
• Zelfbewoningsplicht, dus (kamer)verhuur of studentenbewoning is niet toegestaan.
• Inschrijving is alleen mogelijk indien u 18 jaar of ouder bent.
• Degene die inschrijft dient de uiteindelijke koper en bewoner te zijn
• U dient op uw contactgegevens bereikbaar te zijn, indien wij u twee dagen niet hebben kunnen bereiken behouden wij ons het recht voor om de woning aan de volgende kandidaat te verkopen.
• Bij meerdere inschrijvingen (ook uit hetzelfde huishouden) vervalt uw deelname.
• Inschrijven kan via de advertentie van deze woning op www.corpowonen.nl en tot de deadline gemeld in de advertentie.
KoopGarant
Deze woning wordt onder (Onder)Erfpacht- en KoopGarantbepalingen verkocht. U krijgt van Woonbron een koperskorting van 15% op de taxatiewaarde van deze woning. Dat scheelt aanzienlijk in uw woonlasten. Deze korting wordt bij terugverkoop verrekend. Met KoopGarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u gaat verhuizen. Woonbron koopt de woning binnen drie maanden van u terug.
We plannen de bezichtiging als eerste met geïnteresseerden die voorrang bij ons krijgen. Als er geen voorrangskandidaten zijn gaan we over tot loting. U leest meer over de voorrangsregeling in de brochure van deze woning.
Voorwaarden KoopGarant
Aan het kopen van een KoopGarant-woning zijn voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet (gedeeltelijk) mag verhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terugverkoopt aan Woonbron, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Woonbron en 77,5% voor u. Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier niet over onderhandelen.

Overdracht

Koopsom € 221.000 k.k.
Kopersregeling Koopgarant
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1983

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²
Inhoud 223 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 87 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen