Malvert 2220

6538 AM Nijmegen

€ 260.000 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Malvert 2220
Nijmegen


 
 

Leuke tussenwoning met woonkamer met veel lichtinval, een afgesloten keuken, 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een ruime zolder met eventueel de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel en het creëren van een 4e slaapkamer. De woning heeft zowel een voor- als een achtertuin (Oosten) met ruime berging en achterom. Achter de woning is een parkeergelegenheid.

Koopvoorrang
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders die een sociale huurwoning van Woonwaarts, Portaal, Talis of SSH& in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Druten leeg achterlaten voorrang om deze woning te bezichtigen en te kopen tegen de vraagprijs. Kom je in aanmerking voor Koopvoorrang? Maak dan uiterlijk dinsdag 23 januari 2024 je interesse kenbaar. Na deze datum is er geen garantie op een bezichtiging en deelname.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor Koopvoorrang.

Voorrang voor middeninkomens
Wanneer er geen kandidaten zijn die voor Koopvoorrang in aanmerking komen, krijgen geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang op kandidaten met een hoger inkomen. Ook zij kunnen de woning kopen tegen de vraagprijs.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor voorrang voor middeninkomens.

Is Koopvoorrang of voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Jouw reactie komt op een wachtlijst. Je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Binnen
Je komt binnen in de hal met toilet en meterkast. Vanuit de hal loop je de ruime Z-vormige woonkamer in. Deze heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en geeft toegang tot de afgesloten keuken. De keuken is eenvoudig. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

In de woonkamer staat de trap naar de 1ste verdieping. Bovenaan de trap kom je uit op de overloop. Vanaf hier zijn de 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is eenvoudig maar netjes en voorzien van een 2e toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

De zolder bereik je met een vlizotrap. De zolder heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel en het creëren van een extra slaap- of werkkamer. Op de zolder hangt ook de CV-ketel.

De woning is voorzien van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie en dubbel glas. De CV-ketel is van 2021. Het energielabel is C.
De woning is ter voorbereiding van de verkoop gestript. De muren zijn opnieuw gestuukt, de oude vloeren zijn verwijderd en opnieuw aangesmeerd. De elektra is nagekeken en er is een nieuwe groepenkast geplaatst. Het houtwerk vraagt om een lik verf. Glasvezel ligt voor de woning en dient nog naar binnen gebracht te worden.

Buiten
De geheel omsloten tuin ligt op het Oosten en is via een achterom bereikbaar. Achter in de tuin staat een stenen berging met een droge inloop. Achter de woning is gelegenheid tot parkeren.

Locatie
De Malvert is een rustige en royaal opgezette woonwijk op korte afstand van verschillende voorzieningen.
Met op korte afstand recreatiegebied "De Berendonck", de belangrijke uitvalswegen en winkelcentrum en NS-station Dukenburg. De woning ligt aan de voorzijde aan een doorgaande weg.

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden vind je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 024-3820100.

Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Op de verkoop van deze woning is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Overdracht

Koopsom € 260.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Perceeloppervlakte 153 m²
Inhoud 388 m³

Indeling

Aantal kamers 5 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel C
Woonwaarts
Deze woning is van Woonwaarts.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen