Hazenkamp 2

5953 KM Reuver

€ 199.500 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Hazenkamp 2
Reuver


 
 

Belangrijke informatie:
U kunt tot 24 maart uw interesse kenbaar maken door via Funda het contactformulier in te vullen (contact met de makelaar) of het contactformulier op onze website in te vullen. De kandidaten die binnen de reactietermijn hebben gereageerd worden uitgenodigd voor een bezichtiging op een door ons gekozen moment. Na de bezichtiging ontvangen de uitgenodigde kandidaten van ons een e-mail waarmee zij een bod kunnen uitbrengen op de woning. De kandidaat met het best passende bod krijgt de woning gegund. Voor alle woningen die wij te koop aanbieden geldt een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht. Kandidaten die huurder zijn van Woningstichting Nester krijgen voorrang.

In de wijk Offenbeek ligt aan een woonerf deze tussenwoning met ruime woonkamer, gesloten keuken, berging, drie slaapkamers, badkamer, zolder en een stenen buitenberging. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Indeling:
De hal met toiletruimte en meterkast, biedt toegang tot de keuken en de woonkamer. De gesloten keuken ligt aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht op het woonerf. De keuken is ingericht met een keukenblok. De woonkamer is royaal bemeten. Vanuit de woonkamer kunt u naar de inpandige berging en de tuin. De verwarmde berging is voorzien van een gootsteen en hier bevinden zich de witgoedaansluitingen.

De eerste verdieping is ingedeeld in een overloop met muurkast, drie slaapkamers en een badkamer. De gedeeltelijk betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine, wastafel en een toilet. In de badkamer bevinden zich eveneens witgoedaansluitingen.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier hangt de cv-ketel (hr, Nefit). Het realiseren van een vierde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

De voortuin is aangelegd met een plantenborder. De achtertuin is bereikbaar via een achterom, grotendeels bestraat en voorzien van een plantenborder. In de tuin staan een houten tuinhuisje en een stenen berging. De achtertuin is gericht op het zuidwesten.

Ter informatie:
- Op loopafstand van het centrum en nabij een basisschool
- Gelegen in een woonerf.
- Kunststof kozijnen, draai-/kiepramen.
- Geheel voorzien van rolluiken.
- Kruipruimte aanwezig.

Overdracht

Vraagprijs € 199.500 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1973

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 107 m²
Perceeloppervlakte 141 m²
Inhoud 448 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel C
Nester
Deze woning is van Nester.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen