Loods Holland 46

3024 WC Rotterdam

€ 515.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Loods Holland 46
Rotterdam


 
 

Rotterdam - Lloydkwartier

Vraagprijs € 515.000,00 k.k (incl. eigen parkeerplaats)

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Met uitzicht op de Nieuwe Maas midden in de nieuw gecreëerde woonwijk 'Lloydkwartier', een woonoppervlakte van ca. 97 m², Energielabel A, eeuwigdurend afgekocht erfpacht, eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en op enkele minuten afstand van hartje centrum bieden wij u dit fijne appartement aan.

Dit 3 kamer appartement is gelegen op de derde verdieping van een complex (bouwjaar 2010) met een liftinstallatie en voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, hoge raampartijen met fantastisch lichtinval en uitzicht, een berging in de onderbouw als ook naast de keuken.
Het Euromastpark en Historisch Delfshaven liggen op wandelafstand en het centrum Rotterdam binnen 10 minuten fietsen. Openbaar vervoer (watertaxi, tram en bus) bevinden zich op steenworp afstand.

Indeling:
Entree voorzien van bellentableau, brievenbussen, toegang tot de bergingen.

Derde etage:
De voordeur bevindt zich links van de lift.
Ruime entree voorzien van toilet, meterkast, deels betegelde badkamer met inloopdouche, design radiator en wastafel met spiegel. Toegang tot de 1e slaapkamer aan voorzijde van de woning en de ruime woonkamer met open keuken. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor een fijne lichte woonruimte, met fantastisch uitzicht!
Achter de open keuken is nog een ruime bijkeuken/bergruimte welke tevens is voorzien van wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde van de woning bevind zich nog een slaapkamer met deur naar galerij. De gehele woning is verder voorzien van een nette laminaatvloer.

Afmetingen:
- Woonkamer inclusief open keuken totaal ca. 45 m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 14 m²
- Slaapkamer 2 totaal ca. 10 m²
- Badkamer totaal ca. 8 m²
- Bijkeuken totaal ca. 5 m²
- Berging totaal ca.4 m²

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats!
- Stadsverwarming
- Maandelijkse Vve bijdrage totaal ca. € 218,17
- Nette keuken met inbouwapparatuur (geen garantie)
- Dubbele beglazing
- Berging in onderbouw
- Centrale ligging
- Project notaris
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing
- Anti speculatiebeding eerste 2 jaar van toepassing

Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de Gemeente Rotterdam toestemming dient te verlenen voor onderhavige verkoop. Tevens is het koper bekend dat de verwerkingstermijn voor deze aanvraag 6 weken bedraagt. Verkoper kan niet aansprakelijk worden gehouden voor niet tijdige afgifte door de gemeente van de benodigde toestemming.

(parkeerplaats)
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de Gemeente Rotterdam toestemming dient te verlenen voor onderhavige verkoop. Dit in verband met de Algemene Verkoopvoorwaarden van de Gemeente waarin wordt aangegeven dat het verkochte niet zonder toestemming van de gemeente Rotterdam mag worden vervreemd indien het registergoed een andere bestemming heeft dan wonen. Tevens is het koper bekend dat de verwerkingstermijn voor deze aanvraag 6 weken bedraagt. Verkoper kan niet aansprakelijk worden gehouden voor niet tijdige afgifte door de gemeente van de benodigde toestemming.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 515.000 k.k.
Aangeboden sinds 6 maanden
Status Te koop
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, galerijflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²
Inhoud 281 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 3

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 218 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen