Nozemanstraat 10-F

3023 TN Rotterdam

€ 355.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Nozemanstraat 10-F
Rotterdam


 
 

Rotterdam Nieuwe Westen

Vraagprijs € 355.000,00 k.k.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Een maisonnette gelegen in het midden van een driehoek, gevormd door de Heemraadsingel, Mathenesserlaan en de Vierambachtstraat.
Met energielabel A, drie slaapkamers, twee balkons, een moderne keuken is dit een ideale woning voor een jong gezin die niet al te veel wilt klussen!
Deze woning heeft in totaal een oppervlakte van 98 vierkante meters verdeeld over 2 verdiepingen en de ingang bevindt zich op de derde verdieping van een galerij aan de achterzijde van het complex.
Duidelijk te zien dat de vorige bewoners met veel plezier hebben gewoond.

Een aparte berging op de begane grond.

Ook de locatie is ideaal ten opzichte van scholen, winkels en het centrum van Rotterdam.
Binnen enkele minuten wandel je langs de Heemraadsingel en kunnen de kinderen zich vermaken bij de vele speeltoestellen in het park naast de singel. De vele restaurantjes en koffiebars aan de Middellandstraat maakt een wandeling in de omgeving tot een gezellig uitje.

Openbaar vervoersvoorzieningen (tram en bus) in de nabijheid. Diverse winkelaanbod aan de Vierambachtstraat en de Mathenesserplein.

Indeling:
Begane grond
Afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. Via traphuis toegang tot de verdiepingen en de bergingen aan de achterzijde van het complex op de begane grond.

Derde etage
Entree/hal, meterkast, toilet, keuken, woonkamer met toegang tot balkon aan straatzijde. Via een vaste trap toegang tot de tweede etage. De dichte keuken in hoekvorm is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron en een oven.

Tweede etage
Drie slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde en een met toegang naar de tweede balkon. Badkamer met douchehoek en wasmachine aansluiting, vaste kast met c.v. ketel opstelling.

De gehele woning is voorzien van een net laminaatvloer.

Afzonderlijke berging op de begane grond.

Afmetingen:
- Woonkamer totaal ca. 25 m²
- Keuken totaal ca. 7 m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 14 m²
- Slaapkamer 2 totaal ca. 10 m²
- Slaapkamer 3 totaal ca. 8 m²
- Badkamer totaal ca. 3 m²
- Balkon totaal ca. 4 m²
- Balkon totaal ca. 4 m²
- Berging ca. 6 m²

Bijzonderheden:
- Nette maisonnette
- Balkons op het zuidwesten
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht
- Eeuwigdurend zelfbewoningsplicht
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Projectnotaris van toepassing
- Maandelijkse VvE-bijdrage ca. € 99,73

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 355.000 k.k.
Aangeboden sinds 6+ maanden
Status Te koop
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, galerijflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 92 m²
Inhoud 284 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 2
Gelegen op verdieping 2

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 100 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen