Krulwilgstraat 7

6523 HG Nijmegen

€ 350.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Krulwilgstraat 7
Nijmegen


 
 

Karakteristieke TUSSENWONING met 3 slaapkamers en een ruime achtertuin in de geliefde woonwijk Hengstdal in Nijmegen Oost. Met op korte (fiets) afstand alle denkbare voorzieningen. De woning is geheel onderkelderd. De achtertuin ligt op het Noorden. Parkeren doe je voor de deur.

Koopvoorrang
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders die een sociale huurwoning leeg achterlaten van Woonwaarts, Portaal, Talis of SSH& in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Druten voorrang om deze woning te bezichtigen en te kopen tegen de vraagprijs. Kom je in aanmerking voor Koopvoorrang? Maak dan uiterlijk donderdag 15 februari 2024 je interesse kenbaar. Na deze datum is er geen garantie op een bezichtiging en deelname.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor Koopvoorrang.

Voorrang voor middeninkomens
Wanneer er geen kandidaten zijn die voor Koopvoorrang in aanmerking komen, krijgen geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang op kandidaten met een hoger inkomen. Ook zij kunnen de woning kopen tegen de vraagprijs.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor voorrang voor middeninkomens.

Is Koopvoorrang of voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Jouw reactie komt op de wachtlijst. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Binnen
Wanneer je de voordeur opent kom je binnen in de hal met toilet, vaste trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de kelder, woonkamer en de keuken. De doorzonwoonkamer met inbouwkast is licht door de grote raampartijen. De aparte keuken is voorzien van een eenvoudige maar nette keukenopstelling. Vanuit de keuken heb je toegang tot de ruime achtertuin. De woning is geheel onderkelderd. De kelder bestaat uit een doorloop naar de tuin en 2 aparte ruimten.
In de kelder is gelegenheid voor het plaatsen van de wasmachine. Hier hangt tevens de CV-ketel.

De eerste verdieping bereik je middels een vaste trap die uitkomt op de overloop. Vanuit hier heb je toegang tot 3 slaapkamers (waarvan 2 met inbouwkast), een opbergkast op de overloop en de eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en deels kunststof kozijnen. De CV-ketel is van 2022. Het energielabel is C.

Buiten
De tuin is vanuit zowel de keuken als de kelder toegankelijk. Vanuit de keuken stap je eerst het hoger gelegen ruime terras op. Met een trappetje heb je toegang tot de rest van de achtertuin. Vanuit de kelder betreed je de tuin via een met de buren gezamenlijke trap. De tuin is geheel omheind en een heeft een achterom. En ondanks dat de tuin op het Noorden ligt is er ergens op de dag altijd wel een fijn plekje te vinden om in de zon te zitten.

Locatie
De woning staat in Nijmegen Oost in het geliefde Hengstdal met leuke winkels, restaurantjes en buurtcafés. Er is een ruime keuze aan scholen voor schoolgaande kinderen en er zijn voldoende speelvelden. De omliggende natuur, prachtige bossen en al het groen in de omgeving is een pré voor de natuurliefhebbers. Bovendien ben je in een mum van tijd in het gezellige Nijmeegse stadscentrum en bereik je snel de Nijmeegse ziekenhuizen, de Universiteit en de Hogeschool (HAN).

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden vind je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 024-3820100.

Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Op de verkoop van deze woning is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Overdracht

Koopsom € 350.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 76 m²
Perceeloppervlakte 165 m²
Inhoud 391 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel C
Woonwaarts
Deze woning is van Woonwaarts.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen