Rogberg 8

6655 AX Puiflijk

€ 265.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Rogberg 8
Puiflijk


 
 

In vriendelijke woonomgeving gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging in achtertuin, een lichte woonkamer en 3 slaapkamers.

Koopvoorrang
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders die een sociale huurwoning van Woonwaarts, Portaal, Talis of SSH& in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Druten leeg achterlaten voorrang om deze woning te bezichtigen en te kopen tegen de vraagprijs. Kom je in aanmerking voor Koopvoorrang? Maak dan uiterlijk donderdag 21 maart 2024 je interesse kenbaar. Na deze datum is er geen garantie op een bezichtiging en deelname.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor Koopvoorrang.

Voorrang voor middeninkomens
Wanneer er geen kandidaten zijn die voor Koopvoorrang in aanmerking komen, krijgen geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang op kandidaten met een hoger inkomen. Ook zij kunnen de woning kopen tegen de vraagprijs.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor voorrang voor middeninkomens.

Is Koopvoorrang of voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Jouw reactie komt op een wachtlijst. Je wordt op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Binnen
Wanneer je de woning door de voordeur binnenstapt, sta je in de hal die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer. De woonkamer heeft een provisiekast, is tuingericht en heeft veel licht inval. De half open keuken heeft een eenvoudige maar nette hoekkeukenopstelling.

Middels een vaste trap bereik je de 1ste verdieping met de 3 slaapkamers. De ruime, eenvoudige maar nette badkamer heeft een wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Middels een vlizotrap bereik je de bergzolder waar de CV-ketel hangt.

De woning is voorzien van dak-, muur- vloerisolatie en dubbel glas. De ketel is van 2006. Het energielabel is B.

Buiten
De achtertuin (17 x 5 meter) ligt op het Noorden en heeft een stenen berging (2,5 x 3 meter) en een achterom. De woning ligt aan de achterzijde vrij.

Locatie
Het dorp Puiflijk ligt tegen Druten: een gezellige kern met veel winkels en een theater. Ook vind je hier een bibliotheek, basisscholen en middelbare scholen. In Puiflijk zelf is er ook een basisschool: ’t Geerke is een fijne dorpsschool. Puiflijk is omringd door het prachtige rivierlandschap dat zo typisch is voor het Land van Maas en Waal. Je kunt hier uren fietsen en wandelen en lekker struinen door de uiterwaarden. Behoefte aan wat meer reuring? De gezellige steden Tiel, Nijmegen en Den Bosch bereik je binnen 20 tot 35 autominuten.

Wat is een Aflakker?
Ben jij op zoek naar een eigen woning waar je wel je eigen draai aan wilt geven, maar heb je geen zin in grote klussen? Dan kies je voor een van onze Aflakkers.
De badkamer en keuken zijn eenvoudig maar in prima bruikbare staat. De woning is veilig en netjes. De muren, kozijnen en deuren vragen om een likje verf. Met een paar kleine klusjes, misschien een nieuwe vloer en een schilderbeurt is deze woning klaar voor gebruik.

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden vind je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Op de verkoop van deze woning is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Overdracht

Koopsom € 265.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 77 m²
Perceeloppervlakte 161 m²
Inhoud 192 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel B
Woonwaarts
Deze woning is van Woonwaarts.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen