Lankforst 5640

6538 LC Nijmegen

€ 248.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Lankforst 5640
Nijmegen


 
 

Ruim 4-KAMERAPPARTEMENT op de 2de verdieping van een appartementencomplex in de groene wijk de Lankforst. Vanaf het ruime balkon heb je een fantastisch uitzicht op de groene parkachtige omgeving en het Uilenbosje. Het appartement heeft 3 slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken ruimte. Een keukenopstelling ontbreekt. De badkamer en het sanitair zijn aan vervanging toe. Dit appartement moet in zijn geheel opgeknapt worden maar heeft alle potentie om er een fijn thuis van te maken.

Koopvoorrang
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders die een sociale huurwoning van Woonwaarts, Portaal, Talis of SSH& in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Druten leeg achterlaten voorrang om deze woning te bezichtigen en te kopen tegen de vraagprijs. Kom je in aanmerking voor Koopvoorrang? Maak dan uiterlijk maandag 4 maart 2024 je interesse kenbaar. Na deze datum is er geen garantie op een bezichtiging en deelname.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor Koopvoorrang.

Voorrang voor middeninkomens
Wanneer er geen kandidaten zijn die voor Koopvoorrang in aanmerking komen, krijgen geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang op kandidaten met een hoger inkomen. Ook zij kunnen de woning kopen tegen de vraagprijs.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor voorrang voor middeninkomens.

Is Koopvoorrang of voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Jouw reactie komt op een wachtlijst. Je wordt op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Entree
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met intercom, brievenbussen, hal met trapopgang, lift en de toegang tot de bergingen.

Binnen
Het appartement heeft een ruime lichte woonkamer met aparte eet-, werk- en/of slaapkamer. Een ruime open keuken (geen keuken opstelling), een halletje met aansluitend nog 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Voor de badkamer en het toilet geldt dat deze eenvoudig, gedateerd en aan vervanging toe zijn. Op de begane grond van het complex heb je een eigen berging.

Het complex is voorzien van muurisolatie. Het appartement heeft gedeeltelijk dubbel glas en voorzetramen. De CV-ketel is 2021. Het energielabel is C.

Buiten
Vanaf het ruime balkon op het Zuiden heb je een prachtig uitzicht op de groene parkachtige omgeving en het Uilenbosje. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein rondom het appartementencomplex.

Locatie
De Lankforst is een groen opgezette woonwijk. De ligging is uitstekend, vlakbij het Maas Waal kanaal en uitstekende voorzieningen zoals o.a. overdekt winkelcentrum, NS- en busstation. De uitvalswegen zijn in de directe nabijheid.

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden vind je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 024-3820100.

Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Op de verkoop van deze woning is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Overdracht

Koopsom € 248.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1973

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Inhoud 311 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 2

Energie

Energielabel C

VvE

Bijdrage € 235 per maand
Woonwaarts
Deze woning is van Woonwaarts.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen