Dirk Hartogstraat 123

4812 GE Breda

€ 409.000 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Dirk Hartogstraat 123
Breda


 
 

Op de 14e verdieping met een fantastisch uitzicht over 'Woonpark Sculptura' gelegen royaal 3-kamer appartement met 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats en een berging. Het balkon ligt op het zuiden en geeft fraai uitzicht richting het Mastbos.

Dit appartement heeft een parkeerplaats in de parkeerkelder, een eigen berging en er kan gebruikt gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenberging en twee liften. Dit appartement is gesitueerd in de exclusieve woontoren “Corneille” in een parkachtige omgeving aan de rand van het groene buitengebied van Breda, doch letterlijk op fietsafstand van het centrum.

Het complex is gelegen in het “Woonpark Sculptura”, ten zuidwesten van Breda. Deze groene wijk met een geheel eigen karakter, grenst aan de ecologische zone “het Mastbos” en is daarmee onderdeel van de groene long die de bruisende Bredase binnenstad verbindt met het buitengebied. "Woonpark Sculptura" grenst aan een fraai aangelegd park en is tevens op korte afstand gesitueerd van de gezellige oude dorpskern van Princenhage.

Het centrum van Breda met haar royale voorzieningen niveau is op fietsafstand gelegen. Tevens is er een uitstekende busverbinding naar de omliggende woonwijken en het Centraal Station. Het rijkswegennet A16, A27, A58 en A59 is eenvoudig te bereiken.

De appartementen in dit complex worden volledig verwarmd door middel van vloerverwarming. Hierdoor zijn er geen radiatoren aanwezig, wat een extra ruimtelijk effect geeft. Dit duurzame klimaatsysteem zorgt ervoor dat het appartement op aangename temperatuur blijft. Dit appartement beschikt tevens over een comfort koeling systeem wat wil zeggen dat het koele water dat tijdens de zomer door de vloerleidingen wordt gepompt, de warmte uit de woning opneemt. Zo blijven alle ruimtes ook tijdens de warme zomerdagen op een aangename temperatuur. Voor de ventilatie binnen het appartement is een mechanische ventilatie met warmte-terugwininstallatie aanwezig.

Indeling:

Begane grond
Hier treft u de entree aan van het complex. Dit betreft een afgesloten ruime centrale entree met de opstelling van de brievenbussen, het trappenhuis, 2 liften en toegang tot de bergingen en parkeergarage.

14e verdieping:

Hal/entree
De hal/ entree biedt toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer, toiletruimte en de technische ruimte.

Woonkamer
De gezellige woonkamer beschikt over 2 grote raampartijen tot aan de vloer die zowel op kiepstand als volledig open gezet kunnen worden. Middels een glazen pui is er toegang tot het royale balkon.

Keuken
De open, lichte keuken is voorzien van een complete keukeninrichting met vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en koelkast.

Balkon
Het balkon is zongunstig gelegen (zuiden) en biedt een fraai uitzicht over de omgeving.

Slaapkamers
Slaapkamer I is ca. 15 m². De 2e slaapkamer is ca. 9 m². Beide kamers hebben grote raampartijen wat een schitterend uitzicht geeft.

Badkamer
Ruime, betegelde badkamer met ligbad, separate douche en vaste wastafel;

Toiletruimte
De separate, betegelde toiletruimte heeft een wandcloset en fonteintje.

Technische ruimte
In de technische ruimte treft u de mechanische ventilatie-unit aan. Tevens zijn hier de aansluitpunten voor de wasmachine en de wasdroger.

Berging
Beneden in het gebouw is een privé berging aanwezig.

Algemeen;
- Optimaal isolatiepakket, waardoor lagere energielasten. Energielabel A!!
- Bouwjaar: ca. 2010.
- Als koper van een appartement wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren (VvE). De servicekosten bedragen thans €.131,- (inclusief parkeerplaats, exclusief stookkosten) per maand. In de servicekosten zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten, reservering groot- en klein onderhoud, liftonderhoud, administratiekosten, algemene energiekosten en VvE kosten.
- Projectnotaris van toepassing.
- Enkel eigen bewoning toegestaan.

Overdracht

Vraagprijs € 409.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 82 m²
Inhoud 255 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 14

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 131 per maand
WonenBreburg
Deze woning is van WonenBreburg.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen