Secretaris Moonenlaan 4

5953 CX Reuver

€ 199.500 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Secretaris Moonenlaan 4
Reuver


 
 

Belangrijke informatie:
U kunt tot 24 januari uw interesse kenbaar maken door via Funda het contactformulier in te vullen (contact met de makelaar) of het contactformulier op onze website in te vullen. De kandidaten die binnen de reactietermijn hebben gereageerd worden uitgenodigd voor een bezichtiging op een door ons gekozen moment. Na de bezichtiging ontvangen de uitgenodigde kandidaten van ons een e-mail waarmee zij een bod kunnen uitbrengen op de woning. De kandidaat met het best passende bod krijgt de woning gegund. Voor alle woningen die wij te koop aanbieden geldt een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht. Kandidaten die huurder zijn van Woningstichting Nester krijgen voorrang.

Op een riant perceel ligt deze in 2022 volledig verduurzaamde twee-onder-een-kapwoning (energielabel A) met riante berging, grote voortuin en geheel omheinde achtertuin. De woning is ingedeeld in een L-vormige woonkamer, gesloten keuken, provisiekelder, badkamer en drie slaapkamers. Ideale ligging t.o.v. de basisschool, speeltuin, bossen, sporthal en het centrum van Reuver.

Indeling:
De hal met meterkast, toiletruimte, trap naar de provisiekelder en trap naar de verdieping, biedt toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer is ingedeeld in een ruime zithoek en separate eethoek. U geniet van een grote hoeveelheid lichtinval door de raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel. De gesloten keuken is ingericht met een keukenopstelling (2023) en biedt toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping is ingedeeld in een overloop met muurkast, badkamer en drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer eveneens is voorzien van een muurkast. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douche en een wastafel.

De riante voortuin is aangelegd met een gazon en plantenborders. De geheel omheinde achtertuin is bereikbaar via een achterom en aangelegd met een gazon, terrassen en borders. In achtertuin staat een grote, stenen berging met openslaande deuren. In de berging bevinden zich de witgoedaansluitingen en hier hangt de cv-ketel (2020). U geniet van een zee aan bergruimte. Middels een vlizotrap is de vliering bereikbaar.

Ter informatie:
- Glasvezelaansluiting beschikbaar.
- Mangat naar de niet begaanbare zolder.
- Witgoedaansluitingen in keuken en berging.
- Grondwaterput voor beregenen tuin.
- In 2022 volledig verduurzaamd. Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. 8 Zonnepanelen.
- Kunststof- en houten kozijnen met dubbele beglazing en/of hr++ glas.
- 2022: berging voorzien van een nieuw dak.
- Energielabel A.

Overdracht

Vraagprijs € 199.500 k.k.
Aangeboden sinds 4 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 85 m²
Perceeloppervlakte 231 m²
Inhoud 333 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel A
Nester
Deze woning is van Nester.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen