Broerdijk 106

6523 HD Nijmegen

€ 365.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Broerdijk 106
Nijmegen


 
 

Leuke, karakteristieke bovenwoning op de 1ste en 2de verdieping met 3 slaapkamers, balkon (Westen) en ruime bergzolder (3de verdieping) in de geliefde woonwijk Hengstdal in Nijmegen Oost.

Koopvoorrang
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders die een sociale huurwoning leeg achterlaten van Woonwaarts, Portaal, Talis of SSH& in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Druten voorrang om deze woning te bezichtigen en te kopen tegen de vraagprijs. Kom je in aanmerking voor Koopvoorrang? Maak dan uiterlijk woensdag 27 maart 2024 je interesse kenbaar. Na deze datum is er geen garantie op een bezichtiging en deelname.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor Koopvoorrang.

Voorrang voor middeninkomens
Wanneer er geen kandidaten zijn die voor Koopvoorrang in aanmerking komen, krijgen geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang op kandidaten met een hoger inkomen. Ook zij kunnen de woning kopen tegen de vraagprijs.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor voorrang voor middeninkomens.

Is Koopvoorrang of voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Jouw reactie komt op de wachtlijst. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Binnen
Entree, hal met granitovloer, vaste trap naar de eerste verdieping met ruime hal die toegang geeft tot een bergkast, toilet, lichte woonkamer en aparte keuken met een moderne, nette keukenopstelling met composteen werkblad en inbouwapparatuur: inductiekookplaat (Hananto Hiki 2020), afzuigkap (Etna), koelkast met aparte vriezer (Etna), vaatwasser (Etna), combimagnetron (Atag).

De keuken geeft toegang tot het balkon (Westen), welke over de gehele breedte van de woonkamer ligt.

Een vaste trap geeft toegang tot de 2de verdieping. Via de overloop heb je toegang tot een ruime bergkast en 3 slaapkamers, waarvan 1 met wastafel en 2 met een bergkast. De badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting is eenvoudig. Alle ruimten op deze verdieping hebben een dakkapel.

Met de vlizotrap heb je toegang tot de ruime bergzolder met 2 dakramen en de opstelplaats voor de CV-ketel.

De woning is bijna voorzien van houten jaloezieën. De 1ste verdiepingsvloer is recentelijk geïsoleerd. (2024)
Verder is de woning voorzien van dak-, spouwmuurisolatie en dubbel glas. De CV-ketel is van 2006. Het Energielabel is C.

Locatie
De woning staat in Nijmegen Oost in het geliefde Hengstdal met leuke winkels, restaurantjes en buurtcafés. Er is een ruime keuze aan scholen voor schoolgaande kinderen en er zijn voldoende speelvelden. De omliggende natuur, prachtige bossen en al het groen in de omgeving is een pré voor de natuurliefhebbers. In een mum van tijd ben je in het gezellige Nijmeegse stadscentrum en bereik je snel de Nijmeegse ziekenhuizen, de Universiteit en de Hogeschool (HAN).

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden vind je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 024-3820100.

Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Op de verkoop van deze woning is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Overdracht

Koopsom € 365.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, bovenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Inhoud 381 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3
Gelegen op verdieping 1

Energie

Energielabel C

VvE

Bijdrage € 204 per maand
Woonwaarts
Deze woning is van Woonwaarts.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen