Triangel 25

6644 BA Ewijk

€ 265.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Triangel 25
Ewijk


 
 

In rustige woonomgeving, nabij dorpskern van Ewijk gelegen HOEKWONING met ruime achter- en zijtuin op het Westen. De woning heeft aan de achterzijde een ruime tuingerichte woonkamer en aan de voorzijde een halfopen keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De basisvoorzieningen van de woning zijn netjes en functioneel maar eenvoudig. De woning kan direct bewoond worden of naar wens aangepast worden.

Koopvoorrang
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders die een sociale huurwoning leeg achterlaten van Woonwaarts, Portaal, Talis of SSH& in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Druten voorrang om deze woning te bezichtigen en te kopen tegen de vraagprijs. Kom je in aanmerking voor Koopvoorrang? Maak dan uiterlijk donderdag 7 maart 2024 je interesse kenbaar. Na deze datum is er geen garantie op een bezichtiging en deelname.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor Koopvoorrang.

Voorrang voor middeninkomens
Wanneer er geen kandidaten zijn die voor Koopvoorrang in aanmerking komen, krijgen geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang op kandidaten met een hoger inkomen. Ook zij kunnen de woning kopen tegen de vraagprijs.
Let op: je moet zelf in je reactie kenbaar maken of je in aanmerking komt voor voorrang voor middeninkomens.

Is Koopvoorrang of voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Jouw reactie komt op de wachtlijst. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden.

Binnen
In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de vaste trap naar de 1ste verdieping. De hal geeft tevens toegang tot de woonkamer met trapkast en achterdeur naar de achtertuin en de half openkeuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig maar functioneel keukenblok.

Via de vaste trap kom je op de overloop met gangkast waarin de CV-ketel hangt. De overloop geeft toegang tot de badkamer. Deze is eenvoudig maar netjes met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. verder vind je op de 1ste verdieping 2 slaapkamers van 12 en 7 m². De hele bovenverdieping is voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

De woning heeft dak-, vloer-, spouwmuurisolatie en dubbel glas. De CV-ketel is van 2009. Het Energielabel is C.

Buiten
Achter en aan de zijkant van de woning ligt een ruime tuin van 14 x 10 meter. De tuin is gedeeltelijk omheind en heeft poort aan de zijkant. Aan de voorzijde bevindt zich eveneens een ruime voortuin met oprit en de aangebouwde stenen schuur van 2 x 2 meter.

Locatie
Ewijk behoort tot de gemeente Beuningen. Het centrum van Beuningen is binnen handbereik en Nijmegen ligt slechts op 15 autominuten. De gemeente Beuningen heeft een rijk verenigingsleven en een gezellig winkelcentrum tevens zijn openbaar vervoer, meerdere sportverenigingen, scholen, kinderopvang en diverse uitvalswegen binnen handbereik. Door fietsers en wandelaars wordt de groene omgeving van Ewijk met onder andere De Uiterwaarden en oude lommerrijke slingerweggetjes, erg veel bezocht.

Wat is een Opknapper?
Ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een woning naar wens opknappen? Ben je er niet vies van om muren te stuken, vloeren te vernieuwen, cv-installaties te verbeteren of een nieuwe badkamer of keuken te plaatsen? Dan kies je voor onze Opknappers. Sommige Opknappers moeten volledig onder handen worden genomen, bij anderen gaat het alleen om de aanpak van voorzieningen of ruimten. De Opknapper vraagt om een grotere investering als de Aflakker.

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden vind je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 024-3820100.

Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Op de verkoop van deze woning is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Overdracht

Koopsom € 265.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, hoekwoning, seniorenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1977

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 77 m²
Perceeloppervlakte 347 m²
Inhoud 275 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel C
Woonwaarts
Deze woning is van Woonwaarts.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen