van der Palstraat 27

1944 WD Beverwijk

€ 300.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

van der Palstraat 27
Beverwijk


 
 

n een kindvriendelijke buurt mogen wij deze eengezinswoning aanbieden. Met drie slaapkamers is dit een ideale starters woning. De woning heeft wat liefde en aandacht nodig maar dan woon je wel in een fijne buurt en op korte afstand van supermarkten en verschillende speeltuintjes. Verder heeft de woning een diepe tuin van bijna 11 meter welke gelegen is op het noordoosten.

Via de entree kom je bij het toilet, trapopgang, trapkast, keuken en de woonkamer. De eenvoudige dichte keuken is aan de achterzijde van de woning die ruimte biedt voor een mooie nieuwe keuken. Tevens is in dezelfde ruimte de
wasmachine aansluiting en kun je vanuit hier de tuin instappen. De woonkamer is bijna 6,5 meter diep en heeft grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De gashaard kan gebruikt worden ter verwarming van de woonkamer.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. Op de voorste slaapkamer is de CV-installatie, weggewerkt in de kast. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De badkamer heeft een douche, wastafel en raam.

De woning is voorzien van een vliering, deze is ideaal voor het opslaan van spullen. Kortom, een fijne starterswoning met veel potentie.

Overdracht

Vraagprijs € 300.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1952

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 71 m²
Perceeloppervlakte 112 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel D
Pré Wonen
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Pré Wonen

Meer informatie via

Teer makelaars
Breestraat 99 1941 EG Beverwijk 0251 - 22 92 25 beverwijk@teer.nl