Spiegelnisserkade 51

3031 VM Rotterdam

€ 339.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Spiegelnisserkade 51
Rotterdam


 
 

Ben jij op zoek naar een appartement welke jij geheel naar eigen wensen kan omtoveren? Dan is dit 4-kamer appartement in de leuke wijk Kralingen/Crooswijk echt iets voor jou!
Hier is het heerlijk rustig wonen met volop groenvoorzieningen zoals het Kralingse Bos en de Kralingse Plas en toch met het centrum van Rotterdam op loopafstand

Locatie:
Het grenst direct aan het centrum en wordt omringd door water van o.a. De Rotte. Alle stadsgemakken liggen op steenworp afstand zoals supermarkten, avondwinkels, het openbaar vervoer (tram en metro) en de uitvalswegen (A13 en A20). De Oude Haven, de Meent en de Markthal zijn makkelijk bereikbaar en hebben een ruim aanbod aan diverse restaurants, barretjes en terrassen. De modeliefhebbers kunnen hun geluk niet op door de diversiteit aan winkels. Ondanks dat de woning midden in het centrum ligt, is de natuur dichtbij. Binnen 5 minuten fietsen ben je bij het Kralingse Bos en Plas. Je vindt hier dus ontspanning én de mogelijkheid om stadse- en culturele activiteiten te ondernemen.

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree. Gesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis naar de woonverdiepingen.

3e verdieping:
Entree, ruime hal met meterkast, toilet met fonteintje en de toegang tot de verschillende vertrekken. De ruime, lichte woonkamer is is gelegen aan de voorzijde van het appartement, met een uitzicht op de kade. Vanuit de woonkamer is de grootste slaapkamer middels openslaande deuren toegankelijk. De ruime keuken is voorzien van keukenblok met afzuigkap, cv-opstellingskast en toegang tot het balkon op het zuidwesten. Er bevinden zicht nog twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting.

Er behoort een aparte berging bij het appartement van circa 7 m²!

Bijzonderheden:
- Woning wordt in de huidige staat geleverd;
- Er geldt een zelfbewoningsplicht (deze is geldig voor een termijn van 5 jaar);
- Energielabel B;
- Woning is gelegen op eigen grond;
- Voorzien van dubbel glas;
- Verwarming en wam water voorzien door middel van cv-installatie (Remeha/eigendom/2023);
- Actieve VvE; bijdrage ca. € 186,74 per maand (appartement en berging bij elkaar);
- MJOP aanwezig;
- Er zal in de koopovereenkomst een ouderdoms-, asbest- en een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Voorzien van Havensteder Koopzekerlabel;
- Oplevering per direct.

BIEDLOGBOEK
Makelaars zijn wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen. Biedingen kunt u, indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

Overdracht

Vraagprijs € 339.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 90 m²

Indeling

Aantal kamers 3 kamers
Woonlagen 1

Energie

Energielabel B

VvE

Bijdrage € 187 per maand
Stichting Havensteder
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Stichting Havensteder

Meer informatie via

Voorberg Makelaars
Statenweg 115 D 3039 HJ Rotterdam 010 - 265 00 40 rotterdam@voorberg.nl