Reserveboezemstraat 13

3034 SX Rotterdam

€ 575.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Reserveboezemstraat 13
Rotterdam


 
 

Op zoek naar een geweldige eengezinswoning in Nieuw-Crooswijk? Dan is dit jouw kans! Deze woning heeft een riante woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijke terrastuin aan een gezamenlijke binnentuin. Verder heeft de woning een eigen parkeerplaats en kun je deze woning helemaal naar eigen wens indelen. 

Bijzonderheden:

-    Entree; begane grond met ruime entree, toilet, keuken van ca. 9 m² met inbouwapparatuur (o.a. koel-/vrieskast, vaatwasmachine, inductiekookplaat en een combi-oven) en de inpandige berging van ca. 8 m² met toegang tot een eigen parkeerplaats in de gezamenlijke parkeergarage;
-    1e verdieping: ruime en lichte woonkamer van ca. 44 m² met toegang tot de heerlijke terrastuin van ca. 24 m². Deze grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin;
-    2e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van ca. 14 m², ca. 9 m² en nog een keer ca. 9 m² en de badkamer van ca. 5 m² met douche, toilet en wastafel. 

Goed om te weten:

-    In de hele woning ligt een laminaatvloer 
-    Verwarming en warm water via stadsverwarming, ook is er een warmte terugwin installatie aanwezig
-    VvE bijdrage; ca. € 75,00 per maand
-    Eigen grond
-    Energielabel A++
-    Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
-    Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
-    Je tekent de notariële overdracht bij de projectnotaris van Woonstad Rotterdam

Crooswijk ligt tussen Kralingen en het centrum van Rotterdam en heel dichtbij het Kralingse Bos. In Crooswijk wonen vooral veel jongeren/jonge gezinnen en senioren. De Crooswijkseweg is een van de belangrijkste winkelstraten. Van bakker tot groenteboer en van slager tot drogist. 

Vroeger stond Crooswijk bekend als échte Rotterdamse wijk met veel bedrijvigheid. In de loop der jaren zijn hier honderden woningen voor teruggekomen, waarin oude en nieuwe Rotterdammers samen gestalte geven aan het nieuwe Rotterdam. Statige singels en monumenten geven Oud Crooswijk een interessante historische uitstraling.

Schuttersveld is het sportieve hart van de wijk. Naast de sporthal bevinden zich ook openbare tennisbanen, een honkbalveld en een atletiekbaan. Het nieuwe Marnixplein is voor de kleinere bewoners van Oud Crooswijk een leuke plek om te spelen, met verschillende speeltoestellen.

Ook in de buurt: Centraal Station, dichtbij de A20, Kralingse Bos, Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam, Kralingse Bos, Oostzeedijk. 

Deze advertentie is met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

Overdracht

Vraagprijs € 575.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 123 m²
Inhoud 437 m³

Indeling

Aantal kamers 5 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel A++

VvE

Bijdrage € 75 per maand
Woonstad Rotterdam
Deze woning is van Woonstad Rotterdam.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen