Portlandstraat 6-B

3082 XH Rotterdam

€ 144.500 k.k.

Koopgarant
Sluiten

Reageren

Portlandstraat 6-B
Rotterdam


 
 

Rotterdam - Charlois

U KUNT ZICH TOT UITERLIJK DONDERDAG 28 MAART 09.00 UUR INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING. Inschrijven kan alleen via de link of QR-Code in de brochure of op de website van Woonbronmakelaars/Corpowonen. Zonder inschrijving via de link, loot u niet mee!

KoopGarant-koopprijs van € 170.000 k.k. voor € 144.500 k.k. (met terugkoopgarantie).

Aantrekkelijk en scherp geprijsd startersappartement gelegen in een kleinschalig complex. De ligging is op de hoek van de Portlandstraat en de levendige Dorpsweg. Deze woning aan de Portlandstraat 6b biedt een comfortabel thuis in een traditioneel gebouwd complex in Charlois, Rotterdam. Alle stadse voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum/metrostation Zuidplein, Het Zuiderpark en uitvalswegen A15/A16. Dit leuke startersappartement wordt aangeboden met een terugkoopgarantie!

Indeling

Begane grond:
Gesloten portiek met brievenbussen en trappenhuis; trap naar de bergingen.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vindt u de woningentree, hal, woonkamer met laminaatvloer, dichte keuken, en twee slaapkamers met laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet. De dichte keuken beschikt over een inbouwkeuken in hoekopstelling met keramische kookplaat en oven.

Afmetingen:
- Woonkamer: totaal ± 16 m²
- Keuken: totaal ± 6 m²
- Slaapkamer 1: totaal ± 8 m²
- Slaapkamer 2: totaal ± 11 m²

Bijzonderheden:
- U KUNT ZICH TOT UITERLIJK DONDERDAG 28 MAART 09.00 UUR INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING
- Projectnotaris van toepassing
- Terugkoop-garantie met eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing
- Maandelijkse VvE-bijdrage ca. € 105,16
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Deze woning wordt gepubliceerd met een deadline tot wanneer u zich bij interesse kunt aanmelden, daarna kijken we of er geïnteresseerden met voorrang zijn. Is dit niet het geval dan wordt er geloot. U leest meer over onze voorrangsregeling in de brochure.
AANMELDEN KAN ALLEEN VIA DE LINK OP DEZE WEBSITE of via de link die u in de brochure vindt.

Bijzonderheden:
• Voorrangsregeling van toepassing voor huurders van Woonbron of eigenaren van een woning met een terugkoopregeling met Woonbron en passend inkomen.
• Zelfbewoningsplicht, dus (kamer)verhuur of studentenbewoning is niet toegestaan.
• Inschrijving is alleen mogelijk indien u 18 jaar of ouder bent.
• Degene die inschrijft dient de uiteindelijke koper en bewoner te zijn, koopt u samen dan moet u zich ook samen inschrijven door middel van één inschrijving.
• Bij meerdere inschrijvingen (ook uit hetzelfde huishouden) vervalt uw deelname.
• U dient op uw contactgegevens bereikbaar te zijn, indien wij u twee dagen niet hebben kunnen bereiken behouden wij ons het recht voor om de woning aan de volgende kandidaat te verkopen.
• Inschrijven kan via de advertentie van deze woning op www.corpowonen.nl en tot de deadline gemeld in de advertentie.
• Plattegronden en afmetingen zijn indicatief!

KoopGarant
Deze woning wordt onder (Onder)Erfpacht- en KoopGarantbepalingen verkocht. U krijgt van Woonbron een koperskorting van 15% op de taxatiewaarde van deze woning. Dat scheelt aanzienlijk in uw woonlasten. Deze korting wordt bij terugverkoop verrekend. Met KoopGarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u gaat verhuizen. Woonbron koopt de woning binnen drie maanden van u terug.
We plannen de bezichtiging als eerste met geïnteresseerden die voorrang bij ons krijgen. Als er geen voorrangskandidaten zijn gaan we over tot loting. U leest meer over de voorrangsregeling in de brochure van deze woning.

Voorwaarden KoopGarant
Aan het kopen van een KoopGarant-woning zijn voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet (gedeeltelijk) mag verhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terugverkoopt aan Woonbron, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 15% voor Woonbron en 85% voor u. Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier niet over onderhandelen.

Overdracht

Koopsom € 144.500 k.k.
Kopersregeling Koopgarant
Aangeboden sinds 1 maand
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1950

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 53 m²
Inhoud 159 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 2

Energie

Energielabel G

VvE

Bijdrage € 105 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen