Godelindestraat 17

1402 WG Bussum

€ 1.950 p/m

Nieuw
Sluiten

Reageren

Godelindestraat 17
Bussum


 
 

Verassende tussenwoning in de gerenoveerde Godelindebuurt met voor- en achtertuin en vrijstaande stenen berging. De woning is in een aantrekkelijke stijl gebouwd (2009) en ligt centraal gelegen nabij winkels, scholen, natuurgebied en uitvalswegen.

Indeling
Entree, hal met meterkast, toilet met fontein, ruime en lichte woonkamer (25 m²) met deur naar de achtertuin, open keuken (8 m²) voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron.

Verdieping
Ruime overloop en drie in grootte variërende slaapkamers (11, 7 en 8 m²), moderne badkamer met douche, 2e toilet en wastafel, vanaf de overloop een vaste trap naar bergzolder.

Zolder
Met vaste trap bereikbare ruime bergzolder (14 m²) met wasmachineaansluiting, cv-ketel en ventilatie-unit.

Bijzonderheden
De woning is geheel voorzien van dubbel glas en voldoet aan de huidige eisen op het gebied van warmte isolatie. De woning is per eind mei beschikbaar. er zijn nog diverse zaken in de woning ter overname.

Huurprijs € 1.950,- per maand. De servicekosten bedragen € 6,20 per maand.

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 93.600,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur. De verhuurder behoudt zich het recht van gunning.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, dan verwijzen wij u naar de inhoud van de bijlage in de brochure. Bij alle verhuringen geldt – ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt. De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar.

Overdracht

Prijs € 1.950 p/m
Servicekosten € 6 p/m
Waarborgsom € 1.950
Aangeboden sinds 25 april 2024
Status Te huur
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 98 m²
Inhoud 245 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel A
Dudok Wonen
Deze woning is van Dudok Wonen.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Wil je meer informatie?
Neem contact op met CORPOwonen.