Lankforst 4604

6538 KA Nijmegen

€ 1.100 p/m

Sluiten

Reageren

Lankforst 4604
Nijmegen


 
 

Te huur vanaf Juni 2024!

In de groene wijk Lankforst (46e straat) bouwen wij een nieuw appartementencomplex van 31 appartementen. In dit complex verhuren wij 6 appartementen met 3 slaapkamers en 18 appartementen met 2 slaapkamers (zie advertentie Lankforst 4606). Vanaf het ruime balkon heb je een fantastisch uitzicht op de groene parkachtige omgeving en het Uilenbosje.

Alle appartementen worden geleverd zonder gas en het gebouw is energiezuinig. Dit zorgt voor meer woongenot en lagere woonlasten.
De appartementen zijn levensloopgeschikt. Dit wil zeggen dat als je minder mobiel of slechter ter been wordt, je niet meer om die reden hoeft te verhuizen. Zo liggen er bijvoorbeeld nergens drempels in de appartementen waardoor je je makkelijk kunt bewegen met een rollator.

Entree
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met intercom, brievenbussen, hal met trapopgang, lift en de toegang tot de bergingen.

Binnen
Het appartement heeft een ruime lichte woonkamer en een balkon met uitzicht op het uilenbosje. Een open keuken (zonder apparatuur) met perilex aansluiting, een halletje met aansluitend 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Op de begane grond van het complex heb je een eigen berging.

Buiten
Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op de groene parkachtige omgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein rondom het appartementencomplex.

Woning:
- Het betreft een nieuwbouwwoning. Je kiest de woning zonder de woning gezien te hebben;
- De appartementen zijn voorzien van een warmtepomp, de appartementen worden verwarmd via vloerverwarming;
- Eigen berging.

Locatie
De Lankforst is een groen opgezette woonwijk. De ligging is uitstekend, vlakbij het Maas Waal kanaal en uitstekende voorzieningen zoals o.a. overdekt winkelcentrum, NS- en busstation. De uitvalswegen zijn in de directe nabijheid.

Voor deze woning geldt dat huurders die een zelfstandige sociale huurwoning in de gemeente Nijmegen, Beuningen of Druten leeg achterlaten met een inkomen tussen de € 52.000,00 en € 61.148,00 voorrang hebben. Je hoeft niet perse een woning van Woonwaarts te huren. Om het aantal bezichtigingen te beperken betekent dit dat wij deze doelgroep de eerste 3 werkdagen na publicatie als eerste de mogelijkheid bieden om gegevens aan te leveren. Is dit voor jou van toepassing? Geef dit dan duidelijk aan in je reactie. Deze kandidaten hebben voorrang t/m maandag 8 april 2024.

In het intakegesprek/bezichtiging licht je verder toe waarom jij past binnen dit complex. Is er vanuit beide kanten een match? Dan bieden wij jou graag een woning aan.

Ben je geïnteresseerd maar geen huurder van een sociale huurwoning? Wij adviseren je om dan toch te reageren. Huurders zijn niet altijd geïnteresseerd, dus mogelijk ontvang je wel een uitnodiging om gegevens aan te leveren.

Let op! Onze woningen staan soms ook op andere websites gepubliceerd.
Als je interesse hebt in deze woning reageer dan altijd via Corpowonen.

Volledige informatie over deze woning en het verhuurproces vind je in de brochure.

Voor deze woning geldt dat Woonwaarts tijdens het toewijzingsproces voorrang biedt aan kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar.

Overdracht

Prijs € 1.100 p/m
Servicekosten € 55 p/m
Waarborgsom € 1.100
Aangeboden sinds 1 maand
Status Te huur
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2024

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 88 m²
Inhoud 229 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 1

Energie

Energielabel A++
Woonwaarts
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Woonwaarts
Takenhofplein 3 Postbus 389 6500 AJ Nijmegen 024 - 382 01 00 directhuren@woonwaarts.nl