Heemraadssingel 24-C

3021 DA Rotterdam

€ 375.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Heemraadssingel 24-C
Rotterdam


 
 

Rotterdam - Delfshaven/Het Nieuwe Westen

Vraagprijs € 375.000,00 k.k.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Wonen aan één van de prachtigste singels van Rotterdam!
Statig monumentale panden met uitzicht op het groen en diverse kunstwerken. Hier kan je wandelend op adem komen, elkaar ontmoeten en netwerken in een van de vele horecagelegenheden in de omringende straten. Ten volle genieten van het stadsleven en alles wat dit dynamische metropool te bieden heeft op zeer korte afstand.

Dit goed onderhouden tweekamer appartement van ca. 90m² is gelegen op de derde verdieping van een complex op de hoek van de Heemraadsingel en de Beukelsdijk.

Delfshaven en Het Nieuwe Westen heeft een mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, gezellige winkelstraten en ruim opgezette pleinen. Dit maakt deze buurt divers en erg leuk wonen! De ligging is gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20).

Indeling:
Entree via open portiek/trapopgang
Derde woonlaag:
Entree met ruime hal en toegang tot alle vertrekken. Links aan de voorzijde de slaapkamer, ruime woonkamer met aansluitend de eetkamer met openslaande. Kast met cv ketel, toilet, de badkamer is geheel betegeld en voorzien van douche, wastafel, radiator en wasmachineaansluiting. De keuken aan de achterzijde met diverse (inbouw)apparatuur en toegang tot het balkon met heerlijk ochtendzon.
Gezamenlijke kelder gelegen onder de trap bij de hoofdingang. De trap kan gedeeltelijk omhoog getild worden.

Afmetingen:
- Woonkamer: voor- en achterkamer totaal ca. 43 m²
- Keuken: totaal ca. 7 m²
- Badkamer: totaal ca. 4 m²
- Slaapkamer: totaal ca. 18 m²
- Balkon: ca. 5 m²

Bijzonderheden:
- Maandelijkse VvE bijdrage ca. € 150,37
- Veel vaste kasten
- Geen garantie op de keukenapparatuur
- De CV-ketel is uit 2007 (economisch afgeschreven)
- Beschermd Gemeentelijk Monument
- Projectnotaris
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing
- Anti speculatiebeding van 2 jaar

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 375.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, bovenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 90 m²
Inhoud 261 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (1 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 4

Energie

Energielabel F

VvE

Bijdrage € 150 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen