Bremstraat 23

5953 LH Reuver

€ 229.500 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Bremstraat 23
Reuver


 
 

Belangrijke informatie:
U kunt tot 7 februari uw interesse kenbaar maken door via Funda het contactformulier in te vullen (contact met de makelaar) of het contactformulier op onze website in te vullen. De kandidaten die binnen de reactietermijn hebben gereageerd worden uitgenodigd voor een bezichtiging op een door ons gekozen moment. Na de bezichtiging ontvangen de uitgenodigde kandidaten van ons een e-mail waarmee zij een bod kunnen uitbrengen op de woning. De kandidaat met het best passende bod krijgt de woning gegund. Voor alle woningen die wij te koop aanbieden geldt een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht. Kandidaten die huurder zijn van Woningstichting Nester krijgen voorrang.

In een kindvriendelijke woonwijk ligt deze verduurzaamde woning met riante tuin. De hoekwoning is ingedeeld in een royale, L-vormige woonkamer, gesloten keuken, provisiekelder, drie slaapkamers, badkamer en een bergzolder. De tuin is bereikbaar via een eigen achterom en beschikt over een stenen berging. De woning ligt op steenworp afstand van de basisschool, speeltuin en de supermarkt. In 2022 is de woning verduurzaamd en voorzien van spouwmuur- en dakisolatie. Op het nieuwe pannendak liggen acht zonnepanelen.

Indeling:
De hal/entree met meterkast, toiletruimte en trap naar de verdieping, biedt toegang tot de royale, L-vormige woonkamer. De provisiekelder is bereikbaar vanuit de woonkamer. De gesloten keuken is ingericht met een keukenopstelling, uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap en een oven. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

De eerste verdieping is ingedeeld in een overloop met drie slaapkamers en een nette badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van dubbele muurkasten. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en een wastafel. Hier bevinden zich tevens de witgoedaansluitingen.

De bergzolder is bereikbaar middels een vaste trap. Hier hangt tevens de cv-ketel (Intergas, hr, 2020).

De woning ligt op een royaal perceel en is aangelegd met een voor- en achtertuin. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van een auto en middels de openslaande poort is de achtertuin bereikbaar. De geheel omheinde achtertuin is aangelegd met een royaal terras en borders. De stenen berging (met eveneens een nieuw dak) biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen en het bewaren van het tuingereedschap.

Ter informatie:
- Houten en kunststof kozijnen. Nagenoeg allen voorzien van hr++ beglazing.
- Gedeeltelijk vloerisolatie.

Overdracht

Vraagprijs € 229.500 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, halfvrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Perceeloppervlakte 336 m²
Inhoud 415 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 4

Energie

Energielabel A
Nester
Deze woning is van Nester.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen