Dijkveldstraat 31

6102 VP Echt

€ 250.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Dijkveldstraat 31
Echt


 
 

Belangrijke informatie:
Kandidaten kunnen reageren tot dinsdag 2 april aanstaande, pas na deze datum wordt contact met u opgenomen.
U kunt uw interesse kenbaar maken door via Funda het contactformulier in te vullen (contact met de makelaar) of het contactformulier op onze website in te vullen. De kandidaten die binnen de reactietermijn hebben gereageerd worden uitgenodigd voor een bezichtiging op een door ons gekozen moment. Na de bezichtiging ontvangen de uitgenodigde kandidaten van ons een e-mail waarmee zij een bod kunnen uitbrengen op de woning. De kandidaat met het best passende bod krijgt de woning gegund. Mocht er geen koper zijn na de bezichtigingen, dan nodigen we de kandidaten uit die na de uiterste reactietermijn hebben gereageerd. Het kan dus voorkomen dat de reactietermijn in het verleden ligt en deze nog wel vermeld staat bij de advertentie. Voor alle woningen die wij te koop aanbieden geldt een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht. Kandidaten die huurder zijn van Woningstichting Nester krijgen voorrang.

In een rustige woonomgeving in Slek ligt deze twee-onder-een-kapwoning met een woonkamer, ruime tuinkamer, gesloten keuken, provisiekelder, bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer en een bergzolder. Het perceel is aangelegd met een voortuin, achtertuin en een oprit naar de garage met twee bergingen. Aan (berg)ruimte geen gebrek.

Indeling:
De hal/entree met meterkast, toiletruimte en trap naar de verdieping, biedt toegang tot de doorzon woonkamer en de gesloten keuken met provisiekelder. De ruime keuken is voorzien van een muurkast en ingericht met een nette keukenopstelling. In de bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen. De aangrenzende tuinkamer biedt een fraaie uitkijk op de achtertuin.

De eerste verdieping is ingedeeld in een overloop, badkamer en drie slaapkamers, waarvan één voorzien van een muurkast. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douche, toilet en een wastafel.

De bergzolder is bereikbaar middels een vlizotrap. Hier hangen de cv-ketel (Intergas, hr), het ventilatiesysteem en de omvormer van de zonnepanelen.

De woning ligt op een royaal perceel en is aangelegd met een voortuin, achtertuin en een oprit naar de garage met twee aangrenzende bergingen. De oprit en de garage bieden ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De voortuin is aangelegd met een grindborder. De geheel omheinde, onderhoudsvriendelijke achtertuin is grotendeels betegeld en eveneens voorzien van een grindborder. Door de ligging op het zuidoosten, geniet u van veel zon in uw achtertuin.

Ter informatie:
- Houten kozijnen met hr++ beglazing, m.u.v. de tuinkamer (enkele beglazing).
- Ziudwestgevel geïmpregneerd
- CO2 gestuurde ventilatie
- Draai-/kiepramen.
- Rookkanaal aanwezig.
- 8 zonnepanelen.
- Slek kent een rijk verenigingsleven en er is een basisschool.

Overdracht

Vraagprijs € 250.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1961

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 101 m²
Perceeloppervlakte 365 m²
Inhoud 446 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 4

Energie

Energielabel B
Nester
Deze woning is van Nester.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen