Afrikalaan 186

2622 LS Delft

€ 375.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Afrikalaan 186
Delft


 
 

Delft – Tanthof West

Vraagprijs € 375.000,-- k.k.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Rustig gelegen ruim 3-kamer appartement met 2 slaapkamers, een bijzondere keuken en 2 balkons met uitzicht op een gezellig speelterrein.
Op korte afstand treft u een divers aanbod van winkels, speelplaats, scholen, BSO, recreatiegebied “Midden Delfland”, openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen A4 en A13.

Indeling:
Entree beknopt appartementencomplex. Trappen of lift naar de tweede verdieping: hal/entree, gang met meterkast en doorloop naar de woonkamer. Woonkamer aan de achterzijde van het complex met semi half open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het 1e balkon. Tweetal slaapkamers aan de achterzijde waarvan de hoofdslaapkamer toegang heeft tot het 2e balkon. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Inpandige berging met opstelplaats CV-combiketel en wasmachineaansluiting. Aparte berging in de onderbouw.

Afmetingen:
Woonkamer: totaal ca. 35.00 m²
Keuken: totaal ca. 8.00 m²
Badkamer: totaal ca. 3.00 m²
Slaapkamer 1: totaal ca. 14.00 m²
Slaapkamer 2: totaal ca. 13.00 m²
Berging inpandig: totaal ca. 5.00 m²
Balkon 2x: totaal ca. 10.00 m²
Berging: totaal ca. 6.00 m²

Bijzonderheden:
- Projectnotaris van toepassing;
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht;
- Anti speculatiebeding van toepassing;
- VvE bijdrage ca. € 264,56 per maand;
- Geen garantie op de apparatuur;
- 2 balkons;
- Bouwjaar 1992.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 375.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1992

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Inhoud 282 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 2

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 265 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen