Seringenstraat 82

6101 NJ Echt

€ 227.500 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Seringenstraat 82
Echt


 
 

Belangrijke informatie:
Kandidaten kunnen reageren tot dinsdag 2 april aanstaande, pas na deze datum wordt contact met u opgenomen.
U kunt uw interesse kenbaar maken door via Funda het contactformulier in te vullen (contact met de makelaar) of het contactformulier op onze website in te vullen. De kandidaten die binnen de reactietermijn hebben gereageerd worden uitgenodigd voor een bezichtiging op een door ons gekozen moment. Na de bezichtiging ontvangen de uitgenodigde kandidaten van ons een e-mail waarmee zij een bod kunnen uitbrengen op de woning. De kandidaat met het best passende bod krijgt de woning gegund. Mocht er geen koper zijn na de bezichtigingen, dan nodigen we de kandidaten uit die na de uiterste reactietermijn hebben gereageerd. Het kan dus voorkomen dat de reactietermijn in het verleden ligt en deze nog wel vermeld staat bij de advertentie. Voor alle woningen die wij te koop aanbieden geldt een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht. Kandidaten die huurder zijn van Woningstichting Nester krijgen voorrang.

In een rustige woonomgeving ligt deze ruime tussenwoning met doorzon woonkamer, gesloten keuken, provisiekelder, vier slaapkamers, badkamer en een zolder. De tuin is royaal bemeten, voorzien van een stenen berging en bereikbaar via een brede achterom. De woning is in 2022 voorzien van een nieuw pannendak, dakisolatie en tien zonnepanelen.

Indeling:
De hal/entree met meterkast, toiletruimte en trap naar de verdieping, biedt toegang tot de keuken en de doorzon woonkamer. De gesloten keuken is ingericht met een keukenblok. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de provisiekelder, woonkamer en de achtertuin, maar ook vanuit de woonkamer is het terras in de achtertuin bereikbaar.

De eerste verdieping is ingedeeld in een overloop, vier slaapkamers (allen met muurkast) en een badkamer.
De gedeeltelijk betegelde badkamer is ingericht met een douche en een wastafel. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen. Via een vlizotrap is de ruime bergzolder met dakraam bereikbaar. Hier hangt de cv-ketel (hr, Nefit, eigendom), het ventilatiesysteem en de omvormer voor de zonnepanelen.

De voortuin is aangelegd met een gazon en een plantenborder. De diepe achtertuin is aangelegd met een terras, gazon en plantenborders, waarbij we de prachtige Magnoliaboom niet mogen vergeten. De brede achterom vanuit de Hyacinthstraat biedt de mogelijkheid om zelfs met de auto de achtertuin te bereiken. Fijn zo’n ruime achterom! In de tuin staat een stenen berging met schrobputje, kraan, elektra- en gasaansluiting.

Ter informatie:
De woning is in 2022 verduurzaamd.
- Compleet nieuw dak
- Voegwerk hersteld en zuidwest gevel geïmpregneerd
- Spouw en vloerisolatie
- CO2 gestuurde ventilatie
- De stenen berging is in 2021 voorzien van een nieuw pannendak en dakisolatie.
- Houten kozijnen met ventilatieroosters, dubbele beglazing. Draai-/kiepramen.

Overdracht

Vraagprijs € 227.500 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 104 m²
Perceeloppervlakte 275 m²
Inhoud 473 m³

Indeling

Aantal kamers 5 kamers (4 slaapkamers)
Woonlagen 4

Energie

Energielabel A
Nester
Deze woning is van Nester.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen