Atjehstraat 8-b

3072 ZD Rotterdam

€ 310.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Atjehstraat 8-b
Rotterdam


 
 

Altijd al willen wonen op een uniek stukje Katendrecht? Met uitzicht op de Veerlaan, Rijnhaven en de Wilhelminapier? Stop met zoeken! Met dit zeer centraal en leuk gelegen 3-kamerappartement beleef je Katendrecht van dichtbij. Het appartement is ruim van opzet en naar eigen smaak in te richten. Door de praktische indeling zijn alle kamers/ruimten vanaf de hal toegankelijk. Het complex is goed onderhouden en gerenoveerd in 1991. Interesse?

Kom naar het open huis op zaterdag 6 april tussen 10.45 en 11.30 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en bent van harte welkom.

Wil je bijzonder wonen? Dan ben je hier op je plek. Tussen de jonge gezinnen en een- en tweepersoonshuishoudens die ook ‘iets anders’ zochten. Je vindt hier moderne nieuwbouwwoningen aan het water, eigentijdse appartementen achter een historische gevel op Deliplein en luxe stadswoningen midden in de wijk.

Bijzonderheden:
Via de trap op de begane grond/entree, bereik je het appartement gelegen op de 2e etage. Vanuit de hal heb je toegang tot alle kamers in de woning waarvan de woonkamer aan de voorzijde is gelegen. Van hieruit kijk je uit op de vernieuwde Fenix Food Factory en de Wilhelminapier.
Lichte en ruime woonkamer van ongeveer 28 m² met vrij uitzicht
Dichte keuken van ongeveer 8 m² met een eenvoudig keukenblok en toegang tot het zonnig gelegen (zuiden) balkon van ongeveer 6 m²
Slaapkamer 1, van ongeveer 7 m² is gelegen aan de achterzijde
Slaapkamer 2, van ongeveer 12 m² is gelegen aan de achterzijde
Badkamer, van ongeveer 4 m² is onlangs (2024) geheel gerenoveerd en voorzien van een wastafel, douchehoek, wasautomaataansluiting en radiator
Aparte berging aanwezig behorende bij deze woning van ongeveer 5 m²

Goed om te weten:
De VvE bijdrage, volgens begroting 2024, bedraagt €152,22 per maand
C.v.-ketel is van het merk Intergas Kompakt HRE en van bouwjaar ongeveer 2020
Gelegen op eigen grond/volle eigendom
Vrije verkoop met een vraagprijs
Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
Je tekent de notariële overdracht bij de projectnotaris

Modern wonen in een wijk waar je de rauwe sfeer van het havenverleden nog kunt voelen, dat is wonen op Katendrecht. Stoere havenloodsen zijn hier omgebouwd tot gezellige eettentjes, (koffie)barren en winkeltjes. In de zomer zit je lekker aan het water, met uniek uitzicht op de zeeschepen, of in het Kaappark. Naast culinaire hotspots zoals Fenix Food Factory vind je hier ook een cultureel uitgaansleven, bijvoorbeeld in Theater Walhalla.
De Kaap, zoals we Katendrecht ook wel kennen, heeft verschillende basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en een grote speeltuin. Er is een gezondheidscentrum met huisartsen en fysiotherapeuten. Je bent snel in het centrum met de fiets (15 minuten), de bus of de metro; aan de rand van de wijk ligt metrostation Rijnhaven. Via de fiets- en voetgangersbrug ben je van Deliplein zo op de Kop van Zuid.

Ook in de buurt: (film)theater LantarenVenster, het Nieuwe Luxor Theater, Maassilo, Winkelcentrum Zuidplein, Afrikaanderplein (markt) en Zwembad Afrikaanderplein.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

Overdracht

Vraagprijs € 310.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1897

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 70 m²
Inhoud 235 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 2

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 152 per maand
Woonstad Rotterdam
Deze woning is van Woonstad Rotterdam.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen